Четвер, 28.03.2024, 20:36
Вітаю Вас Гість | RSS

Науково-методичний центр управління освіти Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Березень » 27 » Методичні новини. Події. Факти.
18:50
Методичні новини. Події. Факти.

Творча зустріч членів ради з питань інноваційної та експериментальної діяльності науково-методичного центру управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації  відбулася 26 березня 2014  року в спеціалізованій школі №210 Оболонського району.

Цей навчальний заклад зацікавив нас тим, що педагогічний колектив другий рік працює за програмою регіонального експерименту «Віртуальний клас як хмарно-орієнтоване середовище загальноосвітнього навчального закладу». Учасниками зустрічі були заступник директора з навчально-виховної роботи Авіакосмічного ліцею ім. І.Сікорського Крапко Марина Костянтинівна, керівник районного методичного об’єднання вчителів інформатики, заступники директора з науково-методичної  роботи спеціалізованої школи з поглибленим вивченням інформаційних технологій №52 Заводович Ольга Григорівна та спеціалізованої школи з поглибленим вивченням української та англійської мов Ходацька Ольга Миколаївна.

Чудова погода, натхненний молодий запал учителів-експериментаторів спеціалізованої школи №210 на чолі із заступником директора з навчально-виховної роботи Швець Ольгою Михайлівною сприяв ефективному сприйняттю змісту цікавої технології. Учителі Бойко Оксана Іллівна (інформатика), Щукіна Наталія Анатоліївна (англійська мова),  Рудько Наталія Володимирівна (хімія), Леус Катерина Вікторівна (географія) провели короткий методичний брифінг про свою участь у проекті з використання технології на прикладі хмари    Obolon365. Можливості цієї технології для використання в навчально-виховному процесі невичерпні: збереження та використання інформації, робота з тестовими завданнями, відправлення миттєвих повідомлень учням, робота з тестами, створення календаря подій – всі ці напрацювання вчителів, участь учнів та їх батьків у цих процесах створюють для вчителів почуття успіху. А успіх для вчителя – це успішний учень і задоволені батьки.

Наступним моментом цієї зустрічі був «круглий стіл» між педагогами Солом’янського та Оболонського районів. Обговорювали можливості дистанційного навчання,  участі у Всеукраїнській освітній мережі Щоденник.uа,  спільних можливостях цих напрямків. Усіх учасників об’єднала ідея досягнення успіху в навчально-виховному процесі.

                                                 

                                                    Метенко Р.О., методист НМЦ


 

Переглядів: 678 | Додав: Натали-2013 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31