Четвер, 28.03.2024, 21:00
Вітаю Вас Гість | RSS

Науково-методичний центр управління освіти Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Листопад » 26 » Учитель інформатики Технічного ліцею серед кращих учителів-експертів України
12:26
Учитель інформатики Технічного ліцею серед кращих учителів-експертів України

Ярослав Васильович Киричков, учитель інформатики Технічого ліцею Національного технічного університету України «КПІ» – учитель-експерт!

 

Протягом трьох років в Україні впроваджується програма «Вчитель-експерт». Ця програма від компанії Microsoft є ексклюзивною програмою, що створена, щоб визнати на глобальному рівні досягнення педагогів, які ефективно використовують інформаційні технології. Учителі-експерти працюватимуть у тісній співпраці з Microsoft з метою привнесення інновацій в освіту.

Цього року визначили 44 українські вчителі. Працівники науково-методичного центру щиро раді бачити в цьому списку вчителя ТЛ НТУУ «КПІ» Ярослава Киричкова, серед когорти талановитих колег з усієї України! 

 З інформацією можна ознайомитися за посиланням:  http://enterprise.blob.core.windows.net/ (на сторінці 72).

В І Т А Є М О !

 

26 листопада 2015 року відбулася спільна прес-конференція Міністерства освіти і науки України та ТОВ «Майкрософт Україна».

У заході взяли участь заступник Міністра освіти і науки Павло Хобзей та керівник програми «Партнерство в навчанні» компанії «Майкрософт Україна» Роман Рудюк.

За словами заступника Міністра, навчання повинно надихати дітей. Саме в цьому полягає роль учителів-новаторів, які повинні застосовувати новітні технології для вдосконалення та покращення методів сучасного навчання. «Не бійтеся ділитися своїми знаннями з учнями. Ви повинні показувати приклад та на вас мають рівнятися діти»,- наголосив Павло Хобзей.

Також заступник Міністра освіти і науки повідомив, що такі конкурси розкривають творчий потенціал українських учителів, заохочують учнів до вивчення і застосування основ сучасних технологій і тим самим сприяють якісним змінам в українській освіті.

Як повідомив Роман Рудюк, цього року до списку найпрогресивніших учителів світу увійшла рекордна кількість українців – 44, а до списку найкращих шкіл – 7 українських навчальних закладів. «Нашою основною задачею є виховування тих вчителів, які не пов’язані з IT-технологіями. Це люди, які кожного дня навчають наших дітей, навчають їх гуманітарним та природничим наукам і використовують технології задля реалізації свого потенціалу», - каже керівник проекту. Також він додав, що партнерство Майкрософт в Україні триває вже 12-й рік і весь цей час компанія допомагає освітянам реалізовувати свій творчий потенціал у спілкуванні з дітьми.

Павло Хобзей зауважив, що плідна співпраця Міністерства освіти і науки та Майкрософт Україна  буде продовжуватися й надалі, а також закликав учителів надсилати до Міністерства  свої пропозиції співпраці і проекти.

До рейтингу кращих закладів, що застосовують ІКТ, увійшли школи: Креативна міжнародна дитяча школа (Київ), Новопечерська школа (Київ), BritannicaSchool (Київ), Заліщицька державна гімназія (м. Заліщики Тернопільської області), Дніпропетровський ліцей інформаційних технологій, Ліко-школа (Київ) та приватна школа «Європейський колегіум» (Київ). Серед викладачів-новаторів найбільше представників Новопечерської школи – 5 вчителів та Дніпропетровського ліцею інформаційних технологій – 4 вчителі.

Наприкінці заходу вчителі та представники навчальних закладів отримали сертифікати та відзнаки.

 

Шановні педагоги, нехай ці досягнення надихають і вас на творчу працю та нові здобутки!

 

Переглядів: 612 | Додав: Натали-2013 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30