П`ятниця, 29.03.2024, 14:00
Вітаю Вас Гість | RSS

Науково-методичний центр управління освіти Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Жовтень » 8 » Конкурс малюнків "Здай кров заради життя"
15:39
Конкурс малюнків "Здай кров заради життя"

 

До уваги керівників навчальних закладів!

Департамент освіти і науки, молоді і спорту спільно з Міністерством охорони здоров’я України інформують, що Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Серце до серця» спільно з Литовським національним центром крові у вересні-грудні 2015 року проводять Міжнародний українсько-литовський конкурс малюнків «Здай кров заради життя».

Основними завданнями конкурсу є   формування у дітей і молоді активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному житті країни та міжнародному рівні; популяризація ідеї добровільного безоплатного донорства крові в Україні та Литві; формування здорового способу життя серед дітей і молоді; підвищення значущості ідеї єдності дружніх країн в очах молодих учасників заради миру та майбутнього.

Положення

проведення Міжнародного українсько-литовського конкурсу малюнків «Здай кров заради життя»

Конкурс малюнків проводиться серед учнів 5-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів, позашкільних. студентів 1-5 курсів професійно-технічних, вищих навчальних закладів України і Литовської Республіки на тему: « Здай кров заради життя». Конкурс проводиться у два тури. Для участі у першому турі авторові необхідно намалювати малюнок, відповідний цілям конкурсу, і строком до 20 листопада 2015 року надіслати його на розгляд до Всеукраїнської молодіжної організації «Серце до серця»                   (м.Київ, вул. Бакинська, 37-г, офіс 306, індекс 04086) разом із супровідним листом, у яком вказуються прізвище, ім’я учасника, місце навчання, контакти. Електронна адреса Організаційного комітету конкурсу info@sds.in.ua. Підсумки фінального туру Конкурсу підводяться не пізніше 18 грудня 2015 року.

Вимоги до робіт

Для участі в Конкурсі необхідно намалювати і надіслати малюнок за запропонованою організаторами Конкурсу тематикою. До участі в Конкурсі допускаються малюнки, виконані в будь-якій техніці: графіка, гуаш, масло,  кольорові олівці, фломастери тощо. Формат малюнка може бути А 1, А2, А3. Надіслані на Конкурс малюнки не повертаються і рецензії авторам не видаються. На звороті малюнку мають бути зазначені: - найменування навчального закладу, - відомості про автора ( прізвище, ім’я, клас, група, вік, контакти), - прізвище, ім’я художнього керівника (за наявності). Малюнок повинен відображати ідею про необхідність активної участі громадян у популяризації ідеї добровільного безоплатного донорства крові та у русі за здоровий спосіб життя. Конкурсна робота має бути завершеним, художньо оформленим витвором. Роботи, що не відповідають вимогам, до розгляду не приймаються. Учасниками Конкурсу є діти і молодь за наступними віковими групами: від 10-14 років, від 15-22 років.

Критерії оцінки робіт

  • відповідність роботи цілям і завданням Конкурсу
  • оригінальність ідеї
  • художнє виконання малюнку
  • новизна висвітленого сюжету
  • яскравість і виразність роботи
  • рівень інформованості
  • гасло, заклик, салоган

За рішенням журі Конкурсу автори кращих робіт можуть бути запрошені взяти участь у Міжнародній поїздці до Литовської Республіки в рамках культурного обміну.

Запрошуємо взяти участь всіх бажаючих.

 

Переглядів: 2377 | Додав: Натали-2013 | Рейтинг: 1.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031